Connect with us

UK Open

UK Open Darts: Gunstige loting Barney, MVG en Klaasen voor ronde vier

De loting voor de vierde ronde van de UK Open Darts heeft zeer gunstig uitgepakt voor de Nederlanders. Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen en Michael van Gerwen ontliepen de grote namen. Wel kwamen er een aantal krakers uit de loting te voorschijn. Zo moet James Wade het uitvechten met Dave Chisnall en ontmoeten Adrian Lewis en Wes Newton elkaar.

Kijk LIVE naar PDC UK Open Darts 2013 via UnibetTV, zowel in Nederland als België is alles live te volgen via UnibetTV (aanmelden is gratis).

Favoriet

De drie Nederlanders zijn op papier de favoriet in hun partij. Michael van Gerwen is dat altijd al, want hij is volgens de bookmakers de nummer één om de UK Open te gaan winnen. In de vierde ronde staat hij tegenover Michael Mansell. De Noord-Ier won eerder dit toernooi van Co Stompé, maar dat deed hij wel met een matig gemiddelde. Op grote televisietoernooien heeft Mansell tot dusver ook nog nooit een opvallend resultaat weten neer te zetten. Raymond van Barneveld is gekoppeld aan Joey Palfreyman. Het was voor de familie Palfreyman een goede vrijdag, want ook Lee Palfreyman kwam tot de vierde ronde. Beide darters hebben echter nog nooit een doorbraak bij de PDC weten te forceren. Jelle Klaasen heeft met Stuart Kellett de zwaarste opponent. De Engelsman verloor op het laatste wereldkampioenschap in de eerste ronde nog van Vincent van der Voort, daarna bereikte Kellett wel de finale van het eerste European Tour-event in Minehead.

Pittige partijen

De absolute krakers in de vierde ronde zijn die tussen Dave Chisnall – James Wade en Wes Newton – Adrian Lewis. Newton treft het niet met de loting, want hij moest het in de derde ronde ook al opnemen tegen Simon Whitlock. Phil Taylor kan revanche nemen op Adrian Gray, die hem in een grijs verleden nog eens versloeg op de World Grand Prix. De Belg Kim Huybrechts moet aan de bak tegen Terry Jenkins, Gary Anderson ontmoet Kevin Painter en tenslotte kan ook het treffen tussen John Part en Andy Hamilton vuurwerk opleveren.

Loting vierde ronde UK Open Darts 2013

Ronnie Baxter – Lee Palfreyman
John Part – Andy Hamilton
Terry Jenkins – Kim Huybrechts
Terry Temple – John Bowles
Wes Newton – Adrian Lewis
Gary Anderson – Kevin Painter
Brendan Dolan – Matt Padgett
Michael van Gerwen – Michael Mansell
Robert Thornton – Kirk Shepherd
Kevin McDine – John Henderson
Stephen Bunting – Peter Wright
Dave Chisnall – James Wade
Joey Palfreyman – Raymond van Barneveld
Steve West – Richie Burnett
Phil Taylor – Adrian Gray
Jelle Klaasen – Stuart Kellett

Alle uitslagen en programma UK Open Darts 2013

Delen:

Meer over UK Open