Connect with us

UK Open

UK Open Darts: Loting Barney – Smith, MVG – King, Whitlock – Newton

De loting voor de derde ronde van de UK Open Darts 2013 heeft een aantal topduels opgeleverd. De drie overgebleven Nederlanders krijgen het ook niet makkelijk. Zo staat de finale van de European Darts Tour in Oostenrijk van vorige week wederom op het menu: Michael van Gerwen – Mervyn King.

Kijk LIVE naar PDC UK Open Darts 2013 via UnibetTV, zowel in Nederland als België is alles live te volgen via UnibetTV (aanmelden is gratis).

Nederland en België

Van Gerwen lijkt momenteel onverslaanbaar, toch zal hij scherp moeten zijn tegen King. De Engelsman is terug aan het keren naar zijn topvorm en bewees dat afgelopen week ook in Oostenrijk. Jelle Klaasen haalde daar de kwartfinale en is nu ook weer goed op weg. Na zijn zege op Gareth Pass moet The Matador nu zien te winnen van Ross Smith. De jonge Engelsman stond een aantal jaar geleden al op Lakeside en dit jaar weet hij op de ProTour goede resultaten neer te zetten. Raymond van Barneveld staat voor de vierde keer in twee jaar tijd tegenover Michael Smith. De huidige wereldkampioen bij de jeugd werd de vorige ontmoetingen op de UK Open 2011, World Matchplay 2012 en het laatste PDC World Darts Championship volslagen kansloos gelaten. De Belgen hebben het niet getroffen in Bolton. Ronny Huybrechts maakt zijn debuut tegen Phil Taylor. Broer Kim Huybrechts heeft een beter perspectief met Jyhan Artut als opponent.

Fraaie duels

De loting bracht nog een aantel fraaie duels naar boven. Zo staat er een strijd tussen de darters uit Wales: Mark Webster – Richie Burnett. Twee darters uit de Premier League Darts gaan ook de strijd aan: Simon Whitlock – Wes Newton. Jamie Caven is de man in vorm, hij won de laatste twee Players Championships. Jabba moet nu aantreden tegen James Wade. Titelverdediger Robert Thornton moet ook aan de bak tegen Matthew Edgar, terwijl oudgedienden John Part en Ted Hankey ongetwijfeld een fraai schouwspel zullen neerzetten.

Loting derde ronde UK Open Darts 2013

Raymond van Barneveld – Michael Smith
John Bowles – Paul Nicholson
Lee Palfreyman – Joe Cullen
Mark Webster – Richie Burnett
Ross Smith – Jelle Klaasen
Simon Whitlock – Wes Newton
Michael van Gerwen – Mervyn King
Steve West – Ian White
James Wade – Jamie Caven
Robert Thornton – Matthew Edgar
Matt Padgett – Richie Howson
Ken MacNeil – Ronnie Baxter
Mark Lawrence – Terry Temple
Conan Whitehead – Michael Mansell
Phil Taylor – Ronny Huybrechts
Adrian Lewis – Matthew Dennant
Kevin McDine – Adam Hunt
Terry Jenkins – Jim Walker
Peter Wright – Gaz Cousins
Dave Chisnall – William O’Connor
Kim Huybrechts – Jyhan Artut
Steve Beaton – Joey Palfreyman
Adrian Gray – Dean Stewart
John Part – Ted Hankey
Gary Anderson – Andy Smith
Brendan Dolan – Colin Lloyd
Stephen Bunting – Andy Jenkins
Kirk Shepherd – Mark Cox
Andy Hamilton – Andy Boulton
Stuart Kellett – Dennis Smith
Kevin Painter – Jason Hogg
John Henderson – Scott Rand

Alle uitslagen en programma UK Open Darts 2013

Delen:

Meer over UK Open