Connect with us

UK Open

UK Open Spel met minimaal 300 euro aan prijzen!

In Minehead vindt komend weekend de vijftiende editie van de UK Open Finals plaats. Dit prestigieuze toernooi wordt ook wel de FA Cup van het darts genoemd. In tegenstelling tot andere tv-toernooien is er bij de UK Open namelijk geen sprake van een beschermde status en kunnen alle darters tegen elkaar loten.

Zo is het mogelijk dat Michael van Gerwen al in de derde ronde Gary Anderson of Peter Wright treft. In totaal gaan 128 darters een poging wagen om de eerste major van 2017 te winnen. Van de bekende wereldtoppers tot aan Britse kroegspelers.

Het UK Open Spel 2017 zal gaan starten op vrijdag 3 maart 2017 om 20:00 uur. Je krijgt 105 miljoen euro budget om 12 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het UK Open Spel 2017. Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 300 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 66 euro zijn (10 AK prijzen).

Let op: Het UK Open Spel start bij het begin van de derde ronde (laatste 64)! In de eerste twee rondes kunnen dus geen punten verdiend worden. De startlijst zal voor de start van de derde ronde geüpdatet worden met de uitvallers in de eerste twee rondes. De laatste partijen van de tweede ronde eindigen op vrijdag 3 maart om 18.00 uur. Na elke ronde wordt er opnieuw geloot. Het speelschema geeft dus enkel aan welke darters aan elkaar gekoppeld zijn in de eerstvolgende ronde.

Klik hier, om je meteen te registreren!

Delen:

Meer over UK Open