Connect with us

Laatste Nieuws

Van Barneveld en zijn vrouw gaan scheiden

Raymond van Barneveld PDC WK Darts 2019 (2)

Raymond van Barneveld zal gaan scheiden. Sinds zijn entree op het grote podium werd hij altijd bijgestaan door zijn vrouw Silvia. Na een huwelijk van 25 jaar hebben ze echter besloten om uit elkaar te gaan.

Stroomversnelling door The Sun

Maandagavond kwam er een stroomversnelling door The Sun. Het Engelse tabloid bracht een filmpje naar buiten waarop Van Barneveld te zien was met een andere vrouw. Navraag bij het management van Barney leerde Nu.nl dat het huwelijk al op de klippen was gelopen en er een scheidingsprocedure in gang is gezet.

Veel over zich heen

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in het leven van Van Barneveld. Een klein jaar geleden werd het huis van het gezin overvallen. Op dat moment was Silvia alleen thuis, terwijl Raymond in het buitenland was. In de documentaire die RTL7 aan het einde van het jaar uitzond werd goed zichtbaar hoe zwaar dit er bij het gezin heeft ingehakt. Tussen de regels door werd duidelijk dat een breuk aanstaande was en die kreeg vervolgens gestalte.

Sportief ook in zwaar weer

Ondertussen zit Van Barneveld ook sportief in zwaar weer. In het najaar kondigde hij aan dat 2019 zijn laatste jaar zal worden als professioneel darter. Hij is vorige week de top-32 van de wereld uitgevallen en moet hard aan de bak om zich in zijn slotjaar überhaupt te plaatsen voor het wereldkampioenschap. In de Premier League Darts staat Barney momenteel laatste en zal in de komende week speeldagen punten moeten vergaren om niet voortijdig af te haken.

Delen:

Meer over Laatste Nieuws