Connect with us

Premier League Darts

Van Gerwen kent geen twijfel: “Geloof me, Anderson speelt gewoon Premier League”

De grote vraag deze week rondom The Masters is eigenlijk hoe het met Gary Anderson gaat. De Schot meldde zich af wegens ernstige rugklachten, waardoor zijn deelname aan de Premier League Darts ook gelijk twijfelachtig is. Donderdag begint het rondreizende circus en daar zal Anderson ‘gewoon aan de start staan. Tenminste, dat verwacht Michael van Gerwen.

The Flying Scotsman klaagt te veel

“Gary klaagt het hele jaar door over zijn rug. Het kan goed zijn dat het nu wel serieus is, maar dan moet hij de rest van het seizoen eigenlijk zijn mond houden. Je kan niet altijd last van je rug hebben en constant gemiddeldes tussen de 107 en 110 gooien”, aldus een uitgesproken Van Gerwen tegenover NuSport.

Weddenschap over aan te gaan

“Gary speelt gewoon Premier League, hoor. Daar durf ik wel een weddenschap over aan te gaan. Hij gaat echt niet afzeggen. Hij kan dat ook niet maken tegenover zijn sponsors. Of het moet natuurlijk helemaal foute boel zijn met zijn rug. Ik kan daar niet over oordelen. Ik ben er niet bij en ben ook zijn dokter niet. Ik weet niet wat voor team hij om zich heen heeft, maar ik weet wel wat voor team ik om me heen heb en dat is ontzettend goed. Ik moet hem op zijn woord geloven, hè.”

Delen:

Meer over Premier League Darts