Connect with us

Laatste Nieuws

Van Gerwen licht privéproblemen toe: “In een medisch traject”

Michael van Gerwen Grand Slam of Darts 2017 toernooiwinst

Michael van Gerwen gaf na de winst van de Premier League Darts aan dat het seizoen niet altijd even makkelijk was voor de Nederlander. Hij kende een moeilijke fase en dat kwam mede door privéproblemen. Er ontstonden daarop diverse geruchten, maar deze heeft Mighty Mike nu de kop ingedrukt door de situatie uit te leggen.

Medisch traject

Samen met zijn vrouw Daphne sprak hij met de Story. “Het heeft niets met relatieproblemen te maken. Dat denken veel mensen, maar dat is absoluut niet het geval. Michael en ik zijn dolgelukkig met elkaar.” Michael vult aan: “Ons dochtertje Zoë is er ook niet zomaar gekomen, we gaan nu door een soortgelijke fase. We willen heel graag nog een kindje en zitten in een medisch traject. Mensen denken vaak dat een kind krijgen iets vanzelfsprekends is, maar dat is het niet. Daarbij is het natuurlijk ook lastig dat ik vaak weg ben.”

Darters gezegende mensen

Klagen wil hij echter niet. “Wij zijn als darters gezegende mensen. Je moet niet zeuren. Het vele reizen hoort er nou eenmaal bij, maar daar krijgen we enorm veel voor terug. Ik kan mijn gezin alles geven wat hun hartje begeert. We wonen in een mooi huis, rijden een mooie auto. Dat kan niet iedereen zeggen.”

Hond Dushi overleden

Naast het medische traject kwam er ook nog eens bij dat één van de honden van de Van Gerwen’s kwam te overlijden. Daphne: “Ik heb haar dood gevonden. Zoë dacht eerst dat ze sliep en legde er heel lief een dekentje over. Ze weet nu wel dat Dushi dood is en geeft nu af en toe een kusje op de foto van Dushi, die we thuis hebben staan.”

Delen:

Meer over Laatste Nieuws