Connect with us

Premier League Darts

Van Gerwen ondanks eerste plaats: “Slechte Premier League gespeeld”

Michael van Gerwen Premier League Darts 2019 Leeds

Michael van Gerwen vindt ondanks zijn eindzege in de reguliere competitie van de Premier League dat hij een slechte competitie heeft gespeeld. Van Gerwen won op de slotavond zelf van Mensur Suljovic en zag Rob Cross door het ijs zakken tegen James Wade. Zo had Mighty Mike aan 23 punten voldoende voor de eerste plaats.

Focus is soms echt dramatisch

“Als ik mijn Premier League-seizoen moet omschrijven zou ik het slecht noemen”, vertelde hij na afloop tegenover Live Darts TV. “Ik kan veel beter en ik heb mezelf teleurgesteld. Mijn focus was in sommige wedstrijden echt dramatisch. Over het gehele seizoen heb ik dan nog wel een gemiddelde boven de 100, maar ik moet mezelf in een betere situatie neerzetten.”

In O2 Arena iedereen van het bord gooien

Toch kan Mighty Mike volgende week de jackpot binnen halen met de winst van de play-offs. Voor de winnaar in de O2 Arena ligt tenslotte een cheque klaar van 250.000 pond. “Volgende week zal ik heel scherp zijn, ik ga me er de hele week op voorbereiden. Aan mij om iedereen van het bord te gooien, zo simpel is het. Dit weekend ga ik ook naar Barnsley voor de Players Championships om mijn ritme vast te houden. En ook om mezelf te verbeteren, want ik vind niet dat ik de afgelopen maanden mijn topvorm heb gehaald.

Delen:

Meer over Premier League Darts