Connect with us

Pro Tour

Van Gerwen verrast met pensioen Barney: “Dat kan ik wel begrijpen”

Het aangekondigde pensioen van Raymond van Barneveld heeft veel losgemaakt. Michael van Gerwen werd verrast door het nieuws. De afgelopen jaren wonnen ze samen de World Cup of Darts en streden regelmatig op het wereldkampioenschap tegen elkaar.

Ik ga niet tot mijn 51ste pijlen gooien

Tegenover AD/Sportwereld geeft Van Gerwen aan dat hij verrast is. “Maar het is ook niet zo dat ik het heel erg raar vind. Als je er geregeld doorheen zit, is het lastig om je steeds weer op te laden. Dat kan ik wel begrijpen.” Tegelijkertijd doet Mighty Mike ook zelf al een bekentenis. “Op de leeftijd die Raymond nu heeft (51 red.) denk ik niet dat ik nog heel veel pijlen gooi. Dat weet ik eigenlijk wel zeker.”

Bunting en Barney: Eeuwige liefde

Eén van de meest opvallende interviews na afloop van een WK-wedstrijd kwam op naam van Van Barneveld en Stephen Bunting. The Bullet werd door Barney uitgeschakeld op zijn eerste PDC-WK, waarop de twee schouder aan schouder een interview gaven. De Nederlander was lovend over de Engelsman, die het zelf niet meer droog hield. Bunting reageert nu ook ontroerd. “Eén van mijn favoriete spelers en ik ben blij dat ik tegen je heb kunnen spelen op het grote podium. Ik zal ons interview op het podium nooit vergeten. Dank voor je lessen en heb een fantastisch laatste jaar op de Tour”

Delen:

Meer over Pro Tour