Connect with us

Laatste Nieuws

Van Gerwen wint groot demotoernooi ondanks hilarische fout

Michael van Gerwen heeft zijn nederlaag in de WK-finale dit weekend weggespoeld door het jaarlijkse Promi Darts-WM te winnen. In Bonn was hij samen met handballer Pascal Hens de beste, al maakte hij in de groepsfase wel een hilarische fout.

Lucratief toernooi

Het Promi Darts-WM is ieder jaar een zeer lucratief toernooi, waar zes darters gekoppeld worden aan zes bekende Duitsers danwel bekende mensen in Duitsland. Zo speelde Van Gerwen dus met een bekende handballer, waar Fallon Sherrock gekoppeld werd aan voormalig voetballer Luca Toni. Ook Max Kruse (tegenwoordig spelend voor Fenerbahce) was van de partij.

Hilarische fout

In koppelpartijen over de best-of-3 legs werd er toegewerkt vanuit de groepsfase naar de finale Daarin stond Van Gerwen tegenover Gerwyn Price en incluencer Sarah Harrison. Mighty Mike won de strijd en ging er zo met de jackpot vandoor. Toch zal hij vooral worden aangesproken op zijn hilarische fout. Van Gerwen dacht dat hij op 79 stond, maar eigenlijk stond hij op 69. Een grote brul volgde na het gooien van de dubbel-11, alleen George Noble wist de pret voor het groene monster te bederven met een ‘no score’. Uiteindelijk was het Van Gerwen zelf die het hardste moest lachen.

Bekijk het hilarische moment

Delen:

Meer over Laatste Nieuws