Connect with us

Grand Slam of Darts

Vriendin Van den Bergh ondergaat harttransplantatie

Dimitri Van den Bergh Grand Slam of Darts 2018 (2)

Dimitri Van den Bergh laat op de Grand Slam of Darts weer zien waartoe hij in staat is. De jonge Belg heeft echter een zware periode achter de rug, want zijn vriendin Chloe Kitzen heeft lang in het ziekenhuis gelegen. Tegenover RTL7Darts vertelt hij openhartig over de situatie.

Maakt me tien keer sterker

“Mijn vriendin heeft een harttransplantatie ondergaan”, begint Van den Bergh zijn verhaal. “Toen ze in coma lag heb ik me zo hard mogelijk proberen te focussen, zodat wanneer ze wakker zou worden ik haar zo trots mogelijk kon maken. Daarom heb ik onwijs hard staan te trainen en ze is sinds twee weken ontwaakt. Sindsdien komen alle trainingen naar boven en maakt ze me nog tien keer sterker.”

Hopelijk kan ze snel weer mee

“De dag voor de World Series Finals kwam ze uit haar coma. Dat hoorde ik vlak voor ik in het vliegtuig stapte. Vanaf dat moment heb ik iedere dag met haar lopen sms’en en bellen. Ze maakt me sterker. Het maakt niet uit waar ze is, ze maakt me sterker en gelukkig. Ik ben blij dat ik dit soort dingen terug kan doen en ik hoop dat de doktoren snel toestaan dat ze mee kan.”

Bekijk het volledige interview met Dimitri Van den Bergh

Delen:

Meer over Grand Slam of Darts