Connect with us

Walk-on Girls

Rebecca Bowers – Walk-on Girl

Rebecca Bowers gaat als walk-on girl debuteren op het PDC World Darts Championship 2018. De Ierse hebben we de afgelopen jaren al wel vaker gezien op een televisietoernooi bij de PDC, want in eigen land mocht ze het podium op bij de World Grand Prix. Nu wacht dus het echte werk.

Rebecca komt uit Dublin

Veel bekend over walk-on girl Rebecca is er niet. De Ierse woont in Dublin, in deze hoofdstad is ze ook geboren. Als bijnaam gebruikt ze Beckyboo en werkt als model. Dat doet ze net zoals haar nicht Lydia Bowers, met wie ze ook regelmatig samen fotoshoots heeft gedaan. Rebecca stond onder contract bij Assets Agency en is uiteindelijk uitgekomen bij de PDC.

Rebecca walk-on-girl op PDC WK Darts

De dartsbond zoekt ieder jaar voor de World Grand Prix walk-on girls uit Ierland en daarvoor is Rebecca dus benaderd. Ze was in 2015 te zien samen met de befaamde walk-on girl Hazel O’Sullivan. De afgelopen jaren heeft ze op dit tv-toernooi dat een week duurt telkens met darters het podium opgelopen. Ook mocht ze tijdens de Premier League Darts in Ierland de grote O2 Arena in. Nu wacht voor Rebecca rondom de kerstdagen in 2017 het echte grote werk op het PDC WK Darts.

Walk-on girl Rebecca Bowers volg je ook op Twitter, Instagram en Facebook.

Delen:

Meer over Walk-on Girls

Sale Januari 2019