Connect with us

Pro Tour

Woning Van Barneveld overvallen; vrouw licht gewond

De woning van Raymond van Barneveld is vanmorgen in Den Haag overvallen. Barney was zelf niet thuis, maar zijn vrouw wel. Hierbij is ze lichtgewond geraakt. De overval zou door meerdere overvallers zijn gepleegd, zo laat de politie weten in een verklaring.

Tikken gehad van daders

Tegenover RTL laat manager Jaco van Bodegom in een korte verklaring weten dat Van Barneveld zelf op dit moment in Engeland verblijft. “Maar zijn vrouw was wel thuis. Ze heeft een paar tikken gehad van de dader(s). Naar omstandigheden maakt ze het goed.” Silvia van Barneveld zou na een worsteling het huis uit zijn gevlucht toen er opeens drie mannen in haar huis stonden.

Zoektocht levert nog niets op

Het is op dit moment nog niet duidelijk of de overvallers ook dingen mee hebben genomen. Toen de politie arriveerde waren de overvallers al verdwenen een zoektocht leverde niets op. De politie is op zoek naar getuigen en wil in het kader van het onderzoek verder nog niets kwijt over de gebeurtenissen. Dat geldt ook voor Silvia van Barneveld, die een verklaring afgeeft bij de politie. RvB heeft wel zeer aangeslagen gereageerd tegenover RTL. “Ik ben woest dat er mensen zijn die mijn vrouw dit hebben aangedaan. Ik ben natuurlijk heel erg geschrokken. Vooral mentaal is de klap heel groot, Silvia heeft voor haar leven gevreesd.”

Delen:

Meer over Pro Tour