Connect with us

World Darts Championship

Zweeler WK Darts Spel met minimaal 3.000 euro aan prijzen

In Alexandra Palace te Londen barst op donderdag 14 december om 20.15 uur de strijd om de wereldtitel darts los. Het WK beleven wordt nog spannender door deel te nemen aan het WK Darts Spel. Met een budget van 100 miljoen euro moet een zo’n goed mogelijk team samengesteld worden bestaande uit twaalf darters. Vervolgens kunt u rustig achterover leunen en kijken hoe uw selectie op het WK presteert. Een darter scoort namelijk automatisch punten per ronde die hij overleeft. Voor extra punten moet voorspeld worden wie de wereldtitel zal opeisen op 01 januari 2018.

Deelname aan het WK Darts Spel kost 10 euro per team, maar daartegenover staan wel fraaie geldprijzen. Gestart wordt met een prijzenpot van 3.000 euro waarbij de winnaar van het spel kan rekenen op 403 euro. In totaal zijn er 60 prijzen voor het algemeen klassement en via het subleagueklassement (90 euro) is een extra’tje te verdienen met bijvoorbeeld vrienden of collega’s.

Ook  is er een Gratis WK Darts spel. Waar er leuke prijzen te winnen zijn voor het eindklassement. De 1e tot en met 3e prijs is een setje pijlen van Simon Whitlock en de 4e prijs is een gesigneerde kalender van de twee meest beroemde walk-on girls van de PDC.

Meer Zweeler spellen:

  • WTA Tennis Jaarspel 2017 (min 1.250 euro aan prijzen)
  • ATP Tennis Jaarspel 2018 (min 2.500 euro aan prijzen)
  • WielerJaarspel 2018 (min. 12.500 euro aan prijzen)

If you like sports, you will love Zweeler! Klik hier om je meteen te registreren!

 

 

 

 

Delen:

Meer over World Darts Championship

Kerst 2018