Connect with us

World Grand Prix

World Grand Prix Spel (min. 250 euro aan prijzen)

In Dublin start zondag 1 oktober de twintigste editie van de World Grand Prix Darts. Het enige televisietoernooi waarbij elke leg begonnen moet worden met het gooien van een dubbel. Oftewel: ‘double in, double out’. Een jaar geleden wist Michael van Gerwen de titel te pakken door Gary Anderson in de finale met 5-2 te verslaan.

Waarom mee doen aan het World Grand Prix Spel 2017? Je betrokkenheid bij het darten zal nog meer toe nemen. Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw darters voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties. Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 10 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 250 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 55 euro.

Het World Grand Prix Spel 2017 zal gaan starten op zondag 1 oktober 2017 om 20:15 uur. Je krijgt 58 miljoen euro budget om 8 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het World Grand Prix Spel 2017. Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 250 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 55 euro zijn (10 AK prijzen).

Klik hier, om je meteen te registreren!

Delen:

Meer over World Grand Prix