Connect with us

World Series of Darts

World Series Darts naar Madison Square Garden in New York

De World Series of Darts zal ook komend jaar een stop maken in de Verenigde Staten. Toch is er een grote wijziging. Las Vegas wordt na een aantal succesvolle jaren verlaten voor New York. daar zal gespeeld gaan worden in The Hulu Theater van het iconische Madison Square Garden.

Dartsfeest in juni

De U.S. Darts Masters en het voorafgaande North American Championship zal gespeeld worden op 5 en 6 juni. De topspelers van de PDC zullen daar dan ook de strijd aan gaan met de beste spelers uit Noord-Amerika. Nathan Aspinall is titelverdediger, de jonge Engelsman was deze zomer in de finale te sterk voor Michael Smith.

Glitter en glamour

Andere toernooien van de World Series of Darts zijn nog niet bevestigd. De afgelopen jaren waren er toernooien in onder meer Duitsland, China, Nieuw-Zeeland en Australië. New York is een gedroomde stad, zo laat PDC-voorzitter Barry Hearn weten. “Dit is een fantastische ontwikkeling voor darts, de glitter en glamour van de World Series in Madison Square Garden. Twintig jaar geleden was dit een onmogelijke stap voor darts, een droom voor iedere speler. Nu is het zover.”

Delen:

Meer over World Series of Darts