Connect with us

World Darts Championship

Wright en Price weer ‘vriendjes’ na WhatsApp-gesprek

Gerwyn Price en Peter Wright hebben vandaag via WhatsApp contact gehad met elkaar, waar ze de verhitte strijd op het PDC WK Darts 2020 hebben uitgesproken. Wright won met 6-3, in een duel met veel incidenten.

Verhitte strijd naar emotieloos pijltjes gooien

Dat begon al door verbaal geweld tussen de twee in aanloop naar het treffen. Price zei dat hij met 6-0 ging winnen en nadat Wright de eerste set pakte kwam hij op het podium al zijn gelijk halen. Dat resulteerde erin dat Price na het winnen van de tweede set in het gezicht van Wright ging juichen en de twee tegen elkaar op beukten. Wat volgde was een vreemde strijd, waarbij beide heren zichtbaar waren toegesproken. Iedere emotie verdween uit de partij en met name Price kon daar niet mee omgaan. Zijn gemiddelde kelderde tot onder de 90 per beurt en hij verloor het duel.

Vrede getekend

Na afloop haalde Wright nog een aantal keer verbaal uit naar Price, waar de Welshman stil bleef. Vanmorgen hebben de twee wel contact gehad via WhatsApp, dit gesprek heeft Price gedeeld via zijn social media. Lees hieronder dan ook het gesprek tussen de twee, waarbij de vrede is getekend. “Hopelijk kunnen we dit nu achter ons laten. Ik houd van Wright. Tijdens mijn moeilijke periodes waren Peter en zijn vrouw Jo er voor me en hielden me positief. Blij dat we het hebben bijgelegd.”

Het volledige WhatsApp-gesprek

Delen:

More in World Darts Championship