Connect with us

The Masters

Wright geeft waarschuwing af: “Ik wil nu echt spelen”

Peter Wright PDC WK Darts 2019

Peter Wright staat voor een flinke uitdaging na een slecht einde van 2018. Hij werd regelmatig vroegtijdig uitgeschakeld in het jaar dat hij juist wilde gaan vlammen met toernooizeges. Het wereldkampioenschap zat er zelfs al na één partij op door de pijnlijke nederlaag tegen Antonio Alcinas. Snakebite is nu met frisse moed begonnen aan 2019.

Ik mis Phil Taylor

De afgelopen week draaide hij al warm in Nederland op drie demonstratietoernooien en was afgelopen dinsdag ook van de partij in Tsjechië. Daar sprak zijn dartsleverancier Red Dragon Darts met hem na de zege op Phil Taylor. “Dit is een goede opwarmer. Je weet dat je tegen Phil altijd goed moet spelen en ik mis hem eigenlijk op het circuit. Maar ik heb er alleen maar respect voor dat hij ervoor kiest om zelf te doen met zijn leven wat hij wil in plaats van dat hij zich laat vertellen wat hij moet doen.”

Voel me weer hongerig

Wright zit nog wel in het ritme dat de kalender van de PDC zijn schema bepaald. Zo staat hij dit weekend op The Masters in Milton Keynes en wacht daarna de lange rit van de Premier League Darts. “Ik voel me weer hongerig na mijn vroege uitschakeling op het WK. Daardoor heb ik de afgelopen tijd heel veel staan te trainen. De laatste jaren kwam ik wel eens richting The Masters met het gevoel van ‘daar gaan we weer, een vol jaar voor de boeg’. Nu wil ik echt spelen, dus iedereen is gewaarschuwd.”

Delen:

Meer over The Masters