Connect with us

World Grand Prix

Wright irriteert zich: “Zijn wij er alleen maar als veldvulling?”

Peter Wright World Grand Prix Darts

Peter Wright is de nummer twee van de wereld en staat alweer in de halve finale van de World Grand Prix. Toch is er de afgelopen week nauwelijks over Snakebite gesproken. De focus is namelijk vooral gericht op Michael van Gerwen en Gary Anderson. Dit begint de Schot inmiddels flink te storen, zo laat hij weten in een interview aan RTL7Darts.

Iedereen werkt er keihard voor

“Er zijn nog meer spelers die alle toernooien spelen en er keihard voor werken. Zijn wij er alleen maar als veldvulling? Soms zijn Michael en Gary beter dan de rest, maar als we een goede dag hebben kunnen we ze ook verslaan.” Dat bleek donderdag wel, want Gary Anderson werd uitgeschakeld door Daryl Gurney. Zodoende bleef de verwachte strijd in de halve finale tussen Van Gerwen en Anderson uit.

Iedereen kan hier winnen

“Gary is dit jaar in topvorm en misschien was hij op voorhand wel de favoriet voor het toernooi. Maar ik sta er ook in, Mensur Suljovic en Daryl als winnaar van vorig jaar. Iedereen die hier in het toernooi zit kan het ook gewoon winnen.” Wright staat zelf in de halve finale tegenover Suljovic. Dat is een herhaling van de World Matchplay, toen won de Oostenrijker met 17-13 in legs.

Bekijk het volledige interview met Peter Wright

Delen:

Meer over World Grand Prix